Ilma-vesilämpö­pumput

Lämpöpumput laajalle toimialueelle

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja koteihin ja kesämökeille. Valikoimistamme löytyy myös ilma-vesilämpöpumppuja. Toimialueeseemme kuuluu Haminasta käsin Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Autan sinua lämpöpumpun valinnassa, joten lähetä sähköpostia tai soita, niin millainen lämpöpumppu tai jäähdytyslaite on fiksuin valinta kohteeseesi.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu päälämmitys­järjestelmäksi

Ilma-vesilämpöpumppu kannattaa huomioida kiinteistön lämmitysjärjestelmäpohdinnoissa. Tämä vaihtoehto on perinteisempää ilmalämpöpumppua tehokkaampi ja sillä voi lämmittää myös kotitalouden käyttöveden. Sen avulla voi myös viilentää huoneilmaa kuumina kesäpäivinä.

Ilma-vesilämpöpumppu on myös ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Se hyödyntää ulkoilmaa lämmönlähteenä. Pumpun avulla voi korvata öljy- tai sähkölämmityksen kokonaan tai osittain.

Ilma-vesilämpöpumpussa ulkoyksikön puhallin kierrättää laitteen höyrystimen läpi ulkoilmaa. Ulkoilman lämpö muuttaa kylmäaineen kaasuksi, joka puristetaan laitteen kompressorissa korkeampaan paineeseen. Prosessissa kaasu kuumenee ja sen avulla lämmitetään talon vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän vesi. Lämpöä riittää myös ja käyttöveden lämmittämiseen.

Kovilla pakkasilla voidaan tarvita lisälämmitystä – kerron mielelläni lisää vaihtoehdoista.

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Pumpussa on portaaton invertteritekniikka. Ecodan on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, joka lämmittää myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Harminasta käsin alueella Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Janne Hosko
040 413 0224
janne.hosko@kaakonilp.fi
Yhteydenotot arkisin 8 – 16.
Verkkolaskutustiedot
Y-tunnus 3273531-9
Verkkolaskutusosoite: 003732735319
Operaattori: Maventa (003721291126)