Jäähdyttävät ilmapumput

Huoneilmaa jäähdyttävät lämpöpumput Kaakon Ilmalämpöpumpusta

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja koteihin ja kesämökeille. Toimialueeseemme kuuluu Haminasta käsin Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Viileä huoneilma nostaa asumismukavuutta

Useat ilmalämpöpumput tuottavat sekä viilennystä että lämpöä. Ilmalämpöpumppujen lisäksi markkinoilla on myös pelkkää viilennystä tarjoavia ilmapumppuja. Jäähdyttävän laitteen avulla voi helposti ja nopeasti parantaa esimerkiksi nukkumismukavuutta asunnossa, jossa sisälämpötila nousee hellepäivinä tukalaksi.

Sopivan laitteen valinnassa kannattaa muistaa, että lämmön tuottamisen lisäksi myös asunnon jäähdyttäminen nostaa asumismukavuutta. Pelkkää jäähdytystä tarjoava ilmapumppu voi siis olla myös asunnon viihtyisyyttä nostava lisälaite.

Asunnon jäähdyttämisvaihtoehdoista kannattaa kysyä rohkeasti lisää, sillä jokaisessa kohteessa on omat erityispiirteensä. Kaakon Ilmalämpöpumpulta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin kohteisiin – kysy rohkeasti lisää.

Autan sinua lämpöpumpun valinnassa, joten lähetä sähköpostia tai soita, niin millainen lämpöpumppu tai jäähdytyslaite on fiksuin valinta kohteeseesi.

Panasonic – Pana CS-TZ25WKEW ilmanjäähdytin – Wifi

999 e

Panasonic CS-T25WKEW sisäyksikkö on tyylikäs seinämalli. Se soveltuu huoneilman viilentämiseen.

Laitteessa on sisäänrakennettu Wifi.

Mitsubishi Electric HR25 ilmanjäähdytin

Hinta 1100 e

Mitsubishi Electric HR25 on huoneilman viilentämiseen suunniteltu ilmalämpöpumppu. Valkoinen sisäyksikkö on tyylikäs ja kompakti, eli se soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin. Laite soveltuu myös jäähdyttämisen lisäksi lämmittämiseen syys- ja kevätkaudella. Laite on hiljainen ja sen kylmäaine on ekologinen R32. Wifi-sovittimen ansiosta laite on etäohjattava.

Gree Bora 35-A/2/W -ilmanjäähdytin

Hinta 890 e
Avaa esite (.pdf)

GREE Bora 35-A/2/W on tehokas huoneilman jäähdyttäjä. Se tuo nopeasti helpotusta sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu kotien ja toimistojen viilentämiseen. Laitteessa on myös plasmasuodatin, joka poistaa sisäilmasta pienhiukkasia. Laite puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa viilentämisen lisäksi.

 • Energiatehokkuusluokka A++
 • Toiminta-alue (ulkolämpötila) 5 – 43 °C
 • Kylmäaine ympäristöystävällinen R32

  Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Harminasta käsin alueella Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

  Janne Hosko
  040 413 0224
  janne.hosko@kaakonilp.fi
  Yhteydenotot arkisin 8 – 16.
  Verkkolaskutustiedot
  Y-tunnus 3273531-9
  Verkkolaskutusosoite: 003732735319
  Operaattori: Maventa (003721291126)