Aurinko­paneelit

Koteihin ja kesämökeille

Aurinkopaneelit Kaakon Ilmalämpöpumpulta

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy ja asennuttaa myös aurinkopaneelit koteihin ja kesämökeille. Toimialueeseemme kuuluu Haminasta käsin Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Sähkölasku pienemmäksi ekologisella aurinkosähköllä

Sähkölaskua on mahdollista pienentää asennuttamalla kotitalon katolle aurinkopaneelijärjestelmä. Aurinkoenergia on toimiva ratkaisu myös kesämökeille. Aurinkopaneeli ei tarvitse toimiakseen suoraa auringonpaistetta, vaan se kehittää sähköä myös pilvisenä päivänä. Aurinkosähkö on erinomainen ratkaisu täydentäväksi energianlähteeksi. Pienikokoisessa kiinteistössä sillä voi kattaa myös koko energiantarpeen.

Aurinkopaneelit keräävät auringonvaloa talteen ja muuntaa sen sähkövirraksi. Paneelit siis keräävät taivaalta ilmaista energiaa talteen ja muuntaa sen hyötykäyttöön. Energiamuotona aurinkoenergia on päästötöntä, joten se on myös ympäristöystävällinen energiamuoto.

Aurinkopaneelipaketit yksilöllisenä suunnitteluna

Yksityinen kuluttaja saa aurinkosähköstä parhaan hyödyn silloin, kun asennettu aurinkopaneelien määrä on mitoitettu vastaamaan kiinteistön sähkönkulutusta. Siksi Kaakon Ilmalämpöpumppu antaa aurinkosähköpaketeista vain yksilöllisiä tarjouksia.

Tarvittavien paneelien ja invertterien määrään vaikuttaa kohteen sähkönkulutus ja muut ympäristötekijät. Vallitsevat olosuhteet, kuten esimerkiksi auringonpaisteen suunta ja rakennuksen kattotyyppi pitää myös huomioida. Nämä muuttujat vaikuttavat sopivan järjestelmän valintaan ja kokonaisuuden suunnitteluun.

Parhaan käsityksen kohteeseesi sopivasta aurinkopaneelipaketista saat pyytämällä meiltä tarjouksen. Kerro tarjouspyynnössäsi kohteen sijainnista, koosta ja sähkönkulutuksesta. Pyydämme sinulta lisätietoja tarvittaessa.

Meidän kauttamme samalle laskulle järjestyy myös aurinkopaneelien asennustyö.

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Harminasta käsin alueella Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Janne Hosko
040 413 0224
janne.hosko@kaakonilp.fi
Yhteydenotot arkisin 8 – 16.
Verkkolaskutustiedot
Y-tunnus 3273531-9
Verkkolaskutusosoite: 003732735319
Operaattori: Maventa (003721291126)