Samsung

Ilmalämpöpumput

Samsung Kaakon Ilmalämpöpumpusta

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy tarjoaa Samsung, Gree, Mitsubishi, Panasonic ja Fujitsu ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltopalveluita koteihin ja kesämökeille. Palvelemme Haminasta käsin seuraavilla alueilla: Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristossa – ota yhteyttä ja kysy lisää.

Autan sinua lämpöpumpun valinnassa, joten lähetä sähköpostia tai soita, niin millainen lämpöpumppu tai jäähdytyslaite on fiksuin valinta kohteeseesi.

Samsung asennettuna kotiisi

Samsungin energiatehokkaat ilma-ilmalämpöpumput on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon, ja niitä on saatavilla eri malleissa ja teholuokissa.

Samsung Nordic Geo 09
ilmalämpöpumppu

1500 e

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut Samsung Nordic Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Laitteiden tekoälyteknologia ja ainutlaatuinen muotoilu lämmittävät tai viilentävät kotisi nopeasti tehokkaan ilmavirran ansiosta.

Samsungin SmartThings-sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa ja hallita virrankulutusta myös silloin, kun et ole kotona.

Erittäin hiljainen Nordic Geo ylläpitää kotonasi miellyttävää huonelämpötilaa ilman häiritsevää melua. Molempien mallien melutaso on
alimmillaan vain 18 dB.

Kaakon Ilmalämpöpumppu Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Haminasta käsin alueella Lappeenranta, Kotka, Luumäki, Savitaipale, Taavetti, Kouvola, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki. Teemme asennuksia myös saaristoon – kysy lisää.

Janne Hosko
040 413 0224
janne.hosko@kaakonilp.fi
Yhteydenotot arkisin 8 – 16.
Verkkolaskutustiedot
Y-tunnus 3273531-9
Verkkolaskutusosoite: 003732735319
Operaattori: Maventa (003721291126)